About

 

 

 

DSC_0609

Poza realizata de Uncle Jeb Studio pentru www.mixtopia.ro

Dana Seserman,Sese pentru prieteni, publicitar on a daily basis si artist in timpul liber.

Sunt pasionata de arta, orice forma ar lua ea: pictura, fotografie,sculptura, muzica,poezie..De fapt, sunt pasionata de frumos.

Mi-a luat aproape 2 ani sa-mi fac curaj sa incep acest blog.

In prezentul in care ne traim cu totii experientele si in care ne luptam unii cu altii sa ne impunem ideile am gasit foarte dificil sa ma autoconving ca cineva ar fi cu adevarat interesat de ce am eu de zis in afara domeniului in care activez.

Asta era acum doi ani.De atunci am crescut.Acum o fac pentru mine.E cumva cartea mea de povesti pe care o voi darui copilului meu nenascut :)
Poate nu chiar o carte de povesti ci mai mult o culegere de emotii generate de arta.

Am crezut intotdeauna ca fiecare om vede intr-o pictura o alta poveste.O poveste creata de suma experientelor traite pana la momentul respectiv.Asta a fost stimulul care m-a facut sa ma gandesc la conceptul acestui blog.

Vreau sa spun o poveste despre o opera de arta.Povestea mea.

De multe ori imi place sa asociez o pictura cu o melodie.Asta in sine reprezinta o poveste.
Si cand m-am hotarat sa scriu primul meu post nu m-am mai gandit la daca si cat de interesant va fi pentru altii ci la a darui ceva celor care ma vor citi:prieteni,rude sau necunoscuti.
Asa ca..asezati-va comod,turnati-va un pahar de vin si enjoy my stories.

Nu am un background de filologie astfel incat rog toleranta cand cititi cuvintele care insotesc imaginile si muzica.In plus am o problema cu virgulele..Niciodata nu stiu unde si daca sa le pun. :)

Mi-ar placea ca acest blog sa reprezinte mai mult decat ideile si viziunea mea,sa fie un agregator de povesti inspirate de arta,povestile mele si ale voastre.

Here I go… :)

Contact

DecatArta@yahoo.ro
https://www.facebook.com/DecatArta

Leave a Reply